2014. február 18., kedd

Álomautóm:




Az álomautóm:
-Rózsaszín
-Bogárautó
-szép belső tér
-és működjön jól.:)
-A teteje pedig felnyithatós legyen

Kedvenc smink képem:

A kedvenc smink képek:
-Ezt a sminket nagyon szeretem mert nagyon jól áll nekem is meg olyan lányoknak is akiknek sötétfekete vagy sötétbarna színű a hajuk.Nekem fekete a hajam és ez a smink az egyik esküvőn volt rajtam amikor koszorúslány voltam. A rúzsnak egyszerűen fergeteges színe van. A szem része pedig nagyon jól kivan emelve.:

2014. február 17., hétfő

13.fejezet

13.fejezet:
Stílusok:
Ebben a képben sokféle tanácsot vagy sminket találtok.Nézzétek meg!

2014. február 16., vasárnap

Jungle stílus

Jungle stílus: Sok olyanféle pulcsi,felső........stb. van ami  állatmintás.Nekem nagyon tetszenek.

Sebtapasz

A sebtapaszok álltalában unalmasak és egyszerűek.De valaki különféle mintás és színes sebtapaszokat készített amiket most ti is megnézhettek:

Justin Bieber

Justin Biebert sokan szeretik.Egy híres művész  pedig annyira megtisztelte,hogy különféle cukorkákból rakta ki az arcképét. Szerintem nagyon jó lett.:)

2014. február 15., szombat

5.fejezet

5.fejezet:ruháim
A ruháimat álltalában a barátaim nagyon szeretik és sokszor el is kérik töllem kölcsön.Volt már olyan velem(és ez nagyon komolyan mondom),hogy az egyik bartánőm elkérte a ruhám valamikor tavaly és annyira megtetszett neki,hogy még a mai napig se adta vissza.Remélem majd egyszer vissza adja.

Szobám

Az én drága szobám. Ebbe a szobába sok pizsiparty volt. Pl:ilyen volt 2014.02.07.-én amikor a barátnőim voltak nálam.Nagyon jó volt viszont én úgy éreztem,hogy engem háttérbe szorítanak és mindig csak ők és ők.Viszont jó volt,mert amikor megjöttek akkor nagyon jófejek és aranyosak voltak.Viszont amikor egy kicsit megszokták a szobát onnantól kezdve nem voltak velem kedvesek.Mindenbe belekötöttek..........stb.

1.Mimi(cicám)

1 fejezet: Mimi a cicám:
-Mimi a cicám nagyon félénk cicus.Vörösös szőre van neki.Nagyon pickike még.Nemrég kaptam a szülinapomra.

:)

              Sziasztok !   Harlem Jessica vagyok. Nagyon remélem,hogy tetszeni fog nektek ez a blog.Itt mindenféle képeket találtok.Akár a kedvenc ruhadarabjaimról vagy az én kis drága állataimról.De nem is mondok többet. Remélem,hogy sokan fogjátok olvasni vagy utána nézni.